Jeta Shëndeti Ushqimi

Çfarë shije ka vera?

Me vapën që e kemi në këtë kohë preferohet që të konsumohet sa më ujë. E nëse dëshiron t’i humbasësh ca kilogramë të tepërt dhe je në fazë të detoksit, preferohet ujë me limon, ose mentë, xhenxhefil, kanellë, luleshtrydhe… një listë e gjatë me fruta e bimë që përmbajnë antioksidantë.

Cila është shija ime e preferuar e stinës së verës? Edhe pse e adhuroj akulloren me çokollatë, unë e di që ka ardhur vera vetëm atëherë kur para vetes e kam ujin me limon, mentë dhe xhenxhefil.

Këtë pije/limonadë tashmë e porosis të freskët në Meridian Express, ngase e di që: përgatitet në mënyrë të kontrolluar dhe me produkte të sigurta; është i shijshëm; është freskues dhe përmban anti-oksidant pra i largon toksinet nga organizmi; ndihmon sistemin e tretjes dhe ndikon në djegien e yndyrave (limoni, menta dhe xhenxhefili i kanë këto veti).

Linja verore e Scharff sjell 3 lloje limonadash: Limon i gjelbër, mentë dhe xhenxhefil; Shtog dhe melisë dhe mjedër me limon.

E preferuara ime është kombinimi i parë, por siç e dini shija është subjektive!

Këtë limonadë mund ta merrni edhe me vete në pikën e Meridian Express që e keni më afër.

Leave a Reply

%d bloggers like this: