Jeta Moda

Në Prishtinë krijohen gjëra mahnitëse për fëmijë mahnitës!

Nga dëshira që djali i saj të ketë gjëra unike në dhomën e tij dhe të ketë çorape fantastike që ia mbajnë këmbët ngrohtë, krijuesja e Miniinterior Prishtina, ka filluar të punojë gjëra handmade. Kështu i lindi ideja që të krijojë brendin e saj dhe të punojë edhe me porosi.

IMG_2693-01.jpeg

Unë i porosita corapet për Qupin dhe ajo u dashurua në to, e tash vështirë që ia heqim nga këmbët!

IMG_2688-01.jpeg

Të punosh gjëra handmade, me kaq delikatesë është vështirësi, por Ariana me talentin dhe përkushtimin dhe talentin e saj është vërtetë unike. Më poshtë mund të shikoni edhe disa nga punimet e saja të mahnitshme!

Për të parë edhe punime tjera dhe për të bërë porosi, pëlqejeni në Facebook faqen Miniinterior Prishtina dhe me të njëjtin emër ndjekeni edhe në Instagram.

Për një interier vërtetë unik dhe plot hijeshi, Miniinterior Prishtina kujdeset deri në cdo detaj! 🙂

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: