Jeta Moda

‘Tomboy’

Një vajzë e cila vishet me rroba që nuk duken femërore, e që edhe në sjellje është më e “rebeluar”, në anglisht quhet Tomboy.

Prej fillimit jam munduar që Anikën mos ta veshi me rroba vetëm ngjyrë rozë edhe pse është mjaft vështirë në tregun tonë të gjejmë rroba për vajza pa këtë ngjyrë. Dëshiroj që Anika të ndjehet e lirë në çkado që bën, madje edhe në të veshur. Të jetë e lirë të vishet ngjyrë hiri ose gjelbër, të k me pantallona të gjera, e t’i rregullojë flokët ashtu si do vetë ajo. Po nëse i pëlqen ngjyra rozë, të vishet vetëm ngjyrë rozë! Prandaj, prej sot i jap shembuj të ndryshëm, pa e kufizuar në vetëm një stil të jetesës.

Epo, më duhet ta pranoj qëas kete here nuk i shmangëm dot detajet ‘pink’ 🙄

Këtë kombinim ‘pantallona e bluzë’ e gjeta në Lindex dhe ndonëse ka detaje ngjyrë roze, jam ndarë e kënaqur që më në fund arrita t’ia jap dukjen e një Tomboy. Kjo, pasi që edhe në shpirt Anika është më e rebeluar!

Leave a Reply

%d bloggers like this: