Jeta Moda

Dhuratën time e krijova vetë!

Thonë se kur dy vajza ose gra qëndrojnë në një dhomë me rroba të njëjta, njëra duhet patjetër të ndërrojë rrobat – ndezet lufta! Natyrisht se kjo nuk ndodhë kur këto dy femra janë nënë e bijë 😊 përkundrazi, rrobat e ngjashme të nënës dhe vajzës së saj është mënyra moderne për të shprehur lidhjen e fortë në mes të të dyjave.

Ky photoshooting është një prej gjërave më emocionuese të fillimvitit për mua. 

Fustanet janë të firmës Lindex.

Vajza ime po rritet dhe po më bëhet shoqja më e mirë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: