Ditar Jeta

Dëshirat e një nëne për 2018-tën

Lista ime e dëshirave për vitin e ri mund të jetë çuditshme për ato që nuk janë nëna, por nënat e kuptojnë shumë mirë se kjo listë është aq reale dhe e komplikuar, sa që nuk mjafton vetëm një babadimër për t’i plotësuar të gjitha!!

Lista e dëshirave të mija për 2018:

 1. Kur e shohin tjerët Qupin për herë të parë, të mos mendojnë se është djalë 👶
 2. Të mos presin nga Qupi t’ju qeshet menjëherë (e di që është e ‘mrrolshme’ flm për komplimentin!)😩
 3. Qupi të flejë natën 10 orë 🌒
 4. Qupi të mos zgjohet sa herë që unë e Kastri mendojmë se ‘mbetëm vetëm’💏
 5. Pelenat të jenë në zbritje më shpesh🛒💸
 6. Anika ta kuptojë se unë nuk jam fabrikë e çokollatave… as e lodrave 🍫🤹‍♀️
 7. “Kënga” për Qenin Bubi të fshihet nga Youtube përgjithmonë, bashkë me të gjitha këngët e stilit tallava-për-fëmijë 🔇
 8. Ta pi një herë kafen e nxehtë
 9. Të hyj në tualet pa Anikën, vetëm një herë të paktën 🛀🚽
 10. Të mos ketë panik për fruthin😷
 11. Ta kuptojmë një herë e përgjithmonë se a kanë lidhje vaksinat me autizmin💉
 12. Qupi ta kuptojë se edhe kur e qortoj e dua shumë 👩‍👧❤
 13. Ta gjej një çorape që i ka humbur qe sa kohë👸
 14. Ta gjej në market avokadon perfekte (pak e butë por ngjyrën e ndezur)🥑
 15. Kur dal për shopping, mos të blej vetëm gjëra për Qupin👗🛍
 16. Të jemi shëndetplotë dhe të gëzuar🙆‍♀️

Leave a Reply

%d bloggers like this: