Aventurat e Qupit Jeta

Vikendet janë për aventura!

Këtë vikend, me Qupin dhe familjen time, ishim në Tiranë për ta shijuar motin e ngrohtë dhe pamjet e bukura që i ofron kryeqyteti shqiptar.

Tirana nga vështrimi im

Unë e kam njohur Tiranën për herë të parë përmes këngëve të Vaçe Zelës që i dëgjonte në radio gjyshja ime e ndjerë. Ajo edhe kishte jetuar disa vjet në Tiranë, andaj shumica e kujtimeve që m’i rrëfente gjyshja kishin të bëjnë me këtë qytet. 

Kësaj radhe vendosa që mos ta kaloj kohën vetëm në qendra tregtare dhe kafe të Tiranës siç bëj zakonisht. Desha të përjetoj Tiranën ashtu siç ma kishe përshkruar gjyshja: me peizazhet e piktoreske, pazarin plot pemë e perime dhe me muzikë të bukur! 

Qupi këtë vikend ishte e pandalshme!

Larg zhurmës së qendrës, parku dhe liqeni i Tiranës janë prej pjesëve më të bukura te qytetit.

Deri në aventurën tonë të ardhshme!

Përqafime nga Dea dhe Qupi 

Xxx

Leave a Reply

%d bloggers like this: